banner460
banner128

Maltepe’de ‘Okuyan Bir Gelecek’

Maltepe Belediyesi ‘‘Okuyan Bir Gelecek’’ projesi ile Fındıklı’da başlattıkları etkinlikle dezavantajlı çocukları kitaplarla buluşturuyor.

Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) işbirliği ile gerçekleştirilen ‘‘Okuyan Bir Gelecek’’ projesi kapsamında Fındıklı’da bulunan Kadın Danışma ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan bir etkinlik gerçekleştirdi.

‘KİTAP OKUMA BİR YAŞAM BİÇİMİ HALİNE GELMELİ’

Proje kapsamında, kırk çocuk kitaplarla buluştu. Özellikle dezavantajlı çocuklarda okuma alışkanlığı edinilmesini hedefleyen proje kapsamında çocuklarla okuma etkinliği gerçekleştirildi. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehriban Çelebi, etkinlik açılışında velilere yaptığı konuşmasında ‘‘Okuyan Bir Gelecek projesi, çocuklarımızın kitaplarla buluşmasına destek olmak, erken yaşlardan itibaren kitap okumanın önemi konusunda toplumda farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Hedefimiz, anne babaların çocuklarıyla birlikte daha fazla kitap okuma bilincinin oluşturulması, kitap okumayı bir yaşam biçimi haline getirilmesine katkı sağlayabilmektir’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.