banner460
banner128

Londra'da ücretsiz iş ingilizcesi şansı!

İş arayışında olanlar ve nitelikli eleman peşinde koşan işyerlerini bir araya getiren insan kaynakları platformu Emloyin5.com, iş arayanlara özel 2. kez ücretsiz bir çekiliş gerçekleştirecek. Yeni burs çekilişini devreye alan platforma başvurular 30 Mart 2022’de sona erecek.

İş arayanlar sitede en az %80 oranında profillerini dolduruyor, işverenler ise aradıkları niteliklere göre, bu profillerden arama yapıyor. Uygun adayı bulduklarında da adayla direk iletişime geçebiliyorlar. Öte yandan işverenler kısmında insan kaynakları firmaları da olabiliyor. Onlar da müşterileri için Employin5.Com’a üye olup, doğru elemanı bulmak için arama yapabiliyorlar. Oluşturduğu bu platformla, başta İngiltere, ABD, Kanada, İskoçya ve İrlanda olmak üzere birçok ülkedeki işverenlerin doğru elemanı Türkiye’den de bulmasına yardımcı olan Employin5.Com, aynı zamanda ülkemizdeki gençlerin uluslararası şirketlerde tecrübe kazanmasına aracı oluyor.

Türk iş kadını ve Employing5.com kurucusu Zeynep Turudi, Londra’da 2 Haftalık İş İngilizcesi Eğitimi çekilişine katılmak için yapılması gerekenlerin oldukça basit olduğunu söyledi. Platforma kaydolduktan sonra sizin için oluşturulan linki ne kadar çok arkadaşınıza gönderir ve bu linkten kaydolmasını sağlarsanız, çekilişi kazanma şansınız da bir o kadar artacak. 30 Mart 2022’de yapılacak çekilişe katılmak için bazı basit şartlar var. Buna göre, çekilişe başvuracakların;

  • Yurt dışı kariyer hedefi olması
  • B1 ve üzeri seviyede İngilizce bilgisinin olması
  • Profilini İngilizce olarak ve %80 ve üzeri doldurmuş olması gerekecek.

Çekilişi kazananlar;

  • İngiltere vizesi,
  • İstanbul- Londra uçak bileti,
  • 2 Haftalık Londra’da konaklama ve 2 haftalık Londra’da şehir içi ulaşım kartı olduğunu belirtti ve çekilişe katılan diğer 1 kişiye Online İş İngilizcesi Eğitimi ve ayrıca 10 kişiye de Cambly İş İngilizcesi Eğitim Paketi’ne sahip olacak.

Anahtar Kelimeler:
Zeynep Turudi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.