banner460
banner128

Esenyurt'ta ücretsiz eğitim fırsatları

Esenyurt Belediyesi ilçedeki vatandaşlara birçok alanda ücretsiz eğitim vermeye devam ediyor. Kültür İşleri Müdürlüğünün düzenlediği, MEB onaylı kültür ve sanat ile mesleki eğitim kurslarının yeni dönem kayıtları başladı. El sanatları, enstrüman, dil, hobi, kişisel gelişim ve sınavlara hazırlık ile Esenyurt Mesleki Eğitim ve İstihdam Merkezi (EMEĞİM)’nin meslek edindirme kursları toplumun her kesiminden vatandaşa hitap ediyor. 19 merkezde, 74 ayrı branşta kültür ve sanat ile mesleki eğitimlerin verileceği kursların başvuruları, www.ogrencikayit.esenyurt.bel.tr adresinden online olarak yapılabilecek.

Katılımın ücretsiz olduğu MEB onaylı kültür, sanat ve mesleki eğitim kursları şöyle:

Ön Muhasebe, Gazaltı (Mi̇g-Mag) Kaynağı, Ütücü, Düz Dikiş Makineci, Overlok Makineci, Kadın Giyim Modelist Yardımcılığı, Kadın Gelinlik Dikimi, Saça Geçici ve Kalıcı Şekil Verme Teknikleri, Temel Makyaj, Arıcılık, Mantar Yetiştiriciliği, Aşçı Yardımcısı, Pastacı Yardımcısı, Perakende Gıda Satış Elemanı, Danışma Görevlisi, Müşteri Hizmetleri Temsilcisi, Saç Sakal Kesimi, Örgü, İğne Oyası, Takı Tasarımı, Yaş Pasta Yapımı, Yönetici Asistanlığı, Bilgisayar İşletmenliği, Bilgisayarsız Temel Robotik ve Kodlama, Wordpress Tema Tasarımı ve Program Geliştirme ve Uyum Eğitimi, Grafik ve Animasyon, Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Genel Muhasebe, Saç Bakımı ve Yapımı, Arı Sütü Üretimi ve Ana Arı Yetiştiriciliği, Baklavacılık, Marangozluk, Biçki Dikiş, Çanta Tasarımı, Kadın Dış Giysileri Dikimi, Kadın Giysileri Dikimi, Kurdele Nakış, Mefruşat, Moda Tasarım, Keman, Gitar, Resim, Akıl ve Zekâ Oyunları, Ahşap Boyama, Okuma Yazma, Yaratıcı Drama, Türk Sanat Müziği Koro, Türk Halk Müziği Koro, Bağlama, Kat'ı Sanatı, Resim, Gravür, Piyano, Halk Oyunları, Tiyatro, Diksiyon, İşaret Dili, Matematik, Fen Bilgisi, Türkçe, KPSS, DGS, Satranç, Rusça, İngilizce, Bulgarca, Almanca, Fotoğrafçılık, Şan, Bale, Ebru, Ud, Hip Hop, Jazz Funk, Urban Style, Güzel Sanatlar Lisesi̇ Yetenek Sınavlarına Hazırlık, Üniversite Yetenek Sınavına Hazırlık, Görsel Sanatlar; Canlandır Masal, Sihirli̇ Ellerden Maskeler, Taş Boyama, Seramik, El Sanatları, Robotik Kodlama atölyeleri̇, Grafik Tasarım, Cilt Bakımı ve Epilasyon, Bilgisayarda Hızlı Klavye Kullanımı, Dijital Pazarlama, Bilgisayar Sistemi Bakım ve Onarımı, Ofis Programları Kullanımı, Web Tasarım, Senaryo Yazarlığı, Nesne Tabanlı Programlama, Kısa Film Yapımı.

Vatandaşlar kurslarla ilgili detaylı bilgiye, Kültür İşleri Müdürlüğünün 0212 699 64 36 numaralı telefonunu arayarak ulaşabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.