banner460
banner128

Beylikdüzü'nde 2 bin öğrenciye destek

Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında ilçede yaşayan öğrencilere eğitim desteğinde bulunmaya devam ediyor. Müdürlük, sosyal inceleme neticesinde ihtiyaç sahibi oldukları tespit edilen 7 ile 18 yaş arasındaki 2 bin öğrenciye okul çantası, spor ayakkabı ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu.

Eğitime ve sosyal dayanışmaya büyük önem veren Beylikdüzü Belediyesi, yüz yüze devam eden eğitim-öğretim döneminde öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da sosyal inceleme sonucu belirlenen ailelerin çocuklarına eğitim desteği sürdürülüyor. Gürpınar Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde bulunan müdürlük binasında gerçekleştirilen eğitim desteği ile 2 bin öğrenciye içinde kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çanta setleri ve spor ayakkabılar hediye edildi.  

“ Öğrencilere destek olmaya devam edeceğiz”

Beylikdüzü’nde öğrencilere ve çocuklara yönelik olarak yapılan desteklerin süreceğini belirten Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şeyma Yemişli, “Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencilere eğitim desteğinde bulunuyoruz. Sosyal inceleme neticesinde belirlenen aileler, müdürlüğümüze gelerek okul malzemelerini teslim alıyorlar. Kentimizde yaşayan 7 ile 18 yaş arasındaki ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki 2 bin öğrenciye okul çantası, spor ayakkabı ve kırtasiye setinden oluşan malzemeleri ulaştırıyoruz. Yapılan eğitim desteği ile çocuklar mutlu olurken ailelere de bir nebze olsun katkı sağlıyoruz. Çocukların eksiklerinin tamamlanması için olanaklar dahilinde, ailelerimize ve öğrencilerimize her zaman destek olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Mehmet Murat çalık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.