banner460
banner128

Avcılar'da eğitim seminerine devam

Avcılar Belediyesi daha sağlıklı birey ve toplum için, Gülsevin Buket Değirmenci Aile Danışma Merkezi bünyesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Avcılar Belediyesi’nin birey ve toplum ruh sağlığını korumak ve güçlendirilmesine destek sağlamak amacıyla başlattığı eğitim programları devam ediyor.  Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı olarak çalışan merkez, vatandaşlara ücretsiz psikolojik rehberlik ve profesyonel danışmanlık hizmeti yanı sıra her ay düzenli olarak, rehabilite edici eğitim programları hizmeti de veriyor.

Firuzköy’de bulunan Gülsevin Buket Değirmenci Aile Danışma Merkezi’nde, uzman psikologlar eşliğinde gerçekleşen ailelerin ya da bireylerin karşılaşacağı sorunların çözümlerine ilişkin bilgilendirme seminerleri ve eğitimlerinin Şubat ayı programı şöyle:

13 Şubat Perşembe    Saat: 14.00 : Depresyon

20 Şubat Perşembe    Saat: 14.00 : Panik Atak ve İlaçsız Tedavi

27 Şubat Perşembe    Saat: 14.00 : Kaygı Bozuklukları

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.