banner460
banner128

AREV’de Bursluluk sınavı 4-5 Ocak 2020’de

AREV Okulları yönetimi  basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.  Kahvaltıya;  Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Orakçı’nın yanısıra; AREV Okulları’nın; Beylikdüzü, Gebze ve Sultanbeyli şubelerinin müdürleri katıldı.  Çok sayıda basın mensubunun katıldığı kahvaltıda, gençlerin eğitimi ve geleceği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. AREV Okullarının 2019 YKS başarılarının da paylaşıldığı kahvaltıda ayrıcı 4-5 Ocak 2020 tarihlerinde yapılacak Bursluluk Sınavı hakkında bilgi verildi.

Bursluluk sınavları 4-5 Ocak 2020 tarihlerinde Okulun; Beylikdüzü, Sultangazi ve Gebze Şubelerinde 10.00- 14.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

AREV Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Orakçı ise okulun geçirdiği süreç ile kısa bilgi paylaşımında bulunduktan sonra,  okula ait içinde öğrenci yurdu’nun da bulunacağı kampusun tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.