banner460
banner128

AREV “İz bırakmaya” başladı

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında Beylikdüzü’nde  ‘İz bırakan nesiller yetiştirme’ şiarıyla Milli Eğitim sektöründe yerini alan AREV Vakfı Okulları  kısa sürede önemli yol kat ederek başarılarına başarı ekliyor.

Edirne'den 4 madalya ile döndüler 

Düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceler alan AREV Okulları öğrencileri, geçtiğimiz günlerde de  Edirne’de gerçekleşen Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Paletli Yüzme Şampiyonası'nda farklı kategorilerde Altın madalya alarak Türkiye şampiyonu oldular.  Şampiyonada da derece yapan AREV öğrencileri şu isimlerden oluşuyor:  Ecrin Turan , İpek Çolak, Hayat Çalışkan  ve Derin Görür.

AREV en iyi eğitim kurumu seçildi

AREV Vakfı okulları Türkiye Lider Marka Ödülleri yarışmasında da yılın en iyi eğitim kurumu seçildi.   Hilton Bomanti’de düzenlenen ve Özge Ulusoy ile Emre Kınay’ın sunduğu ödül töreninde ödülü alan AREV Okulları kurucusu Vehbi Orakçı ‘Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına ve gönüllülere’ teşekkür etti.

Semt halkı ile bütünleşen okul

AREV Okulları konuşlandığı Beylikdüzü başta olmak üzere çevre halkıyla da bütünleşme, iletişimi geliştirme konusunda da etkinlikler gerçekleştiriyor.

Kurum bu amaçla son olarak ilçenin nitelikli sitelerinden Avkon sakinleriyle bir araya gelerek; Arev Vakfı ve Kolejlerin  vizyonunu ve başarılarını paylaştı. Kurucu Başkan Vehbi Orakçı’nın katıldığı buluşmada; çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Orakçı, “Nazik ev sahipliği için site sakinlerine ve yönetim kuruluna teşekkür’ etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.