banner460
banner128

AREV ilk yılında birinci çıkardı

Geçtiğimiz yıl Beylikdüzü’nde eğitim hayatına başlayan AREV Okulları ilk yılında Üniversite sınavında bölge birincisi çıkardı. Tüm öğrencilerinin yüzde 40’ı ise ilk on bine girdi

Beylikdüzü’de geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında hizmete giren AREV Okulları  , Üniversite sınavlarında ilk yılda gösterdiği başarının sevincini yaşıyor.   AREV Okulları öğrencisi Barış Cankat, sınavlarda Beylikdüzü ve Bölge birincisi olurken, Türkiye sıralamasında da 216. Sıraya yerleşti. AREV’in sınava giren öğrencilerinin yüzde kırkı ise Türkiye genelinde ilk on binin içinde yer aldı. 

AREV Okulları dün başarılı öğrencilerinin de yer aldığı bir tanıtım programı düzenledi. Okulların Kurucusu Vehbi Orakçı’nın da katıldığı toplantıda öğrencilerinin  üniversite sınavlarında aldığı sonuçlar hakkında açıklamalarda bulunuldu.

AREV Okulları kurucusu Vehbi Orakçı, uzun süre vakıf olarak eğitim gören öğrencilere ve vatandaşlara yönelik olarak;  kurslar , seminerler düzenlediklerini, öğrencilere burslar verdiklerini hatırlatarak, ‘Daha sonra AREV Vakfı olarak okullar açarak eğitim hayatına, gençlerimize hizmet vermek istedik.  Bu okulun temelini Nisan’da attık. Kısa sürede tamamlayarak aynı yıl eğitim  ‘İz bırakan nesiller yetiştirmek’ sloganıyla eğitim hayatına başladık.  Değerli öğretmenlerimizin çabalarıyla daha ilk yılda Üniversite sınavlarında öğrencilerimiz yüzde yüz dolayında büyük başarı gösterdiler. Barış Cankat bölge birincisi oldu. Öğrencilerimizin yüzde 40’i ilk onbinin içinde. Boğaziçi, İTÜ, Medipol Tıp ve en iyi üniversitelerin en iyi bölümlerine AREV'le yerleşmeye muvaffak olan Öğrencilerimizi tebrik edyorum. Arev Okulları Yönetim ve eğitim kadrosuna ve bu başarıda büyük emeği olan İLHAN KOCA Kurs Merkezinin tüm ekibine teşekkür ediyorum... Bundan sonra da öğrencilerimizin yanında olacağız. Destekçisi olacağız’ dedi.

Toplantıda başarılı öğrencilerin tanıtımının ardından Öğrenci Yurdu inşaatının da devam ettiğini açıklayan  Orakçı hedeflerinin ise Üniversite olduğunu bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.