banner460
banner128

Yücel Moskova'da Alanya'yı anlattı

Rusya’nın en büyük, dünyanın da önde gelen turizm fuarları arasında yer alan 27’nci Uluslararası MITT Moskova Turizm Fuarı kapılarını açtı. Fuarda Alanya’nın tanıtımını, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yaptı. Aynı zamanda Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Başkanı olan Yücel, tur operatörleri ve acente temsilcileriyle temaslarda bulundu.

Alanya Belediye Başkanı ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkanı Adem Murat Yücel, ALTAV ve ALTİD Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu ve turizmcilerle, Rusya’nın en büyük turizm fuarı MITT Moskova’da Alanya’yı tanıtıyor. Rusya’da kapılarını bugün açan ve 18 Mart’a kadar açık kalacak olan, 27. Uluslararası MITT Moskova Turizm Fuarı’nda, Alanya standını aynı zamanda ALTAV Başkanı olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekibi temsil ediyor.

TÜRKİYE ADASINDA ALANYA STANDINA YOĞUN İLGİ

MITT Moskova Fuar’ında, 300 m²’lik Türkiye adası içerisinde bulunan Alanya standı, son olarak 2019 yılında yapılan fuarda olduğu gibi yine yoğun ilgi gördü. Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ve Türkiye’nin Rusya Büyükelçisi Mehmet Samsar’ın da ziyaret ettiği stantta ziyaretçileri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ağırladı.

YILIN İLK YÜZ YÜZE FUARINA ZİYARETÇİ AKINI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in bizzat giderek Alanya’nın tanıtımını gerçekleştirdiği 27. MITT Moskova Turizm Fuarı, 2021 yılının ilk yüz yüze fuarı oldu. Türkiye’den genel katılımın az olduğu fuar, pandemiye rağmen Rus katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

Akay Turizm sahibi Ethem Okudur ile bir görüşme gerçekleştiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2021 yılında Biblio Globus Tur Operatörü’nün 700 bin pax hedeflediğini ama geçen hafta hedefi  1 milyon 100 bin pax olarak büyüttükleri müjdesini verdi.

YÜCEL: YOĞUNLUK VE HEYECAN BİZLERİ UMUTLANDIRDI

27. MITT Moskova Turizm Fuarı hakkında değerlendirmelerde bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, pandemiye rağmen oluşan yoğunluğun kendilerini sezon öncesi umutlandırdığını vurgulayarak şunları söyledi:

“Pandemi öncesi günlerde yılda ortalama 30’un üzerinde fuara katılıyorduk. Covid-19’un gölgesinde bu yıl fuarlar, online gerçekleştirilmeye başlanmıştı. MITT Moskova Fuarı 2021’de bu anlamda bir ilki gerçekleştirdi ve yüz yüze ilk fuar oldu. Biz de Alanya Belediyesi ve ALTAV olarak buradaki yerimizi aldık. Burada gerek tur operatörleriyle gerek acente temsilcileriyle gerekse fuar ziyaretçileriyle bir araya gelerek Alanya’mızın tanıtımını gerçekleştiriyoruz.

Turizmimizin bu sezon sağlıklı bir şekilde insanların seyahat özgürlüğüyle daha güzel geçeceğini umuyoruz. Buradaki gayretli çalışmalarımızla birlikte yeni sezonda iyi sonuçlar elde edeceğimizi düşünüyorum. Burada, pandemiye rağmen, bu yoğunluğu, bu heyecanı görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”

Haber: MUSTAFA KAZIM AYDIN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.