banner460
banner128

Trump iktidarı uçurumun başında!

 

 

ABD Başkan Donald Trump ' ın Avukatı Michael Cohen;  vergi sahtekarlığı ve  bankaya yanlış bilgi verme, seçim kampanyası finansmanında usulsüzlük;   eski kampanya direktörü Manafort ise  sekiz suçtan suçlu bulundu.

 CNN Internatıonal de yer alan habere göre Cohen’in  adayla ilgili bilgilerin halka duyurulmasını sakladığını söylediği bildiriliyor.

Trump ateşin içine düştü

Jennifer Rubin: (Washington Post, köşe yazarı)

Anayasa akademisyeni Larry Tribe bana şöyle anlatıyor: "İster itham edilmeyen bir suç ortağı olarak tanımla ister tanımlama, 21 Ağustos 2018 gününün sona ermesi itibariyle şu an görevdeki başkan tam olarak budur, bugün yargı açısından rezalet bir gün olarak tarihe geçecek. Bu Michael Cohen'ın seçim günü yaklaştığından, Trump adına skandallarını gizli tutmak için para ödeyerek bilinçli bir şekilde yasa dışı bir kampanya yürüttüğüne dair iki suçu kabul etmesinden kaynaklanıyor."

Aynı zamanda eski kampanya direktörü Manafort'un sekiz suçtan suçlu bulunmasını ise "Çıkan tek sonuç suçlu bir yönetimin telaşa kapıldığıdır" diyerek yorumluyor.

Kemerlerinizi bağlayın. Trump şimdi sıcak bir tavadan yanan bir ateşe geçiyor.

Uçurumun başında

CNN International’de Stephen Collinson, imzasıyla yer alan yorumda ise durumun ‘Trump iktidarını uçurumun başına getirdiği’ şeklinde değerlendirildi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.