banner460
banner128

DAĞDEVİREN'E ABD'DE İKİ ÖDÜL

ABD’de Massachusetts Institute of Technology (MIT) Media Lab’ta çalışmalarını sürdüren Prof. Dr. Canan Dağdeviren ABD’de iki ödül birden aldı. Dağdevire; 2021 Ulusal Bilim Vakfı Fakültesi Erken Kariyer Geliştirme Programı (KARİYER) ödülüne ve 3 M Tenürsüz Fakülte Ödülüe layık görüldü.

MİT’ten tebrik

MİT Media Lab, Dağdeviren’in başarısını şu cümlelerle paylaştı.

“2021 Ulusal Bilim Vakfı Fakültesi Erken Kariyer Geliştirme Programı (KARİYER) ödülünü ve 3 M Tenürsüz Fakülte Ödülünü alan Uygun Çözücüler araştırma grubu başkanı Canan Dağdeviren ' i tebrik ediyoruz.

Dağdeviren ise paylaşımında “Uluslararasi islere imza atan 3M sirketinin, gelecek vaad eden basarili genc hocalara verdigi prestijli bir odulu aldim ♥️Ogrencilerim ve beni aday gosteren Belma olmasaydi, olmazdı. Sag olsunlar ”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.