banner460
banner128

CHP’li Kılıç Şark Seferinden döndü!

CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Özbekistan’a yaptığı ziyaretten döndü.

Başkan Kılıç,  dostluk bağlarını güçlendirmek amacıyla Özbekistan’ı ziyaret etti. Taşkent, Buhara, Semerkand, Fergana ve Karshi şehirlerinde incelemelerde bulunan Başkan Kılıç, Özbekistan Kültür Bakanı Birinci Yardımcısı Akhmedov Bakhodır’ı da ziyaret etti.  Kılıç bu ziyaretle ilgili olarak,  “Özbekistan Kültür Bakanı Birinci Yardımcısı Akhmedov Bakhodır’ı ziyaret ettik. Maltepe ve Özbekistan arasında kültür kardeşliği inşa ediyoruz. Sınırlarımızın ötesinde yüreğimizin birlikte attığı herkesle yan yana geliyoruz. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Bakhodır’a teşekkürler” değerlendirmesini yaptı. 

Özbekistan da Karshi Belediye Başkanı Normumin Kholboev tarafından ağırlanan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, burada Maltepe Belediye Tiyatrosu’nun oyunu olan ‘Deli’ adlı oyunu Özbek tiyatro sanatçılarının sahnelemesiyle izledi.

Başktan Kılıç ziyaret kapsamında ayrıca; Özbekistan’ın değerli ressamlarından Bahodir Jalal ve Avrasya Tiyatrolar Birliği'nin Özbekistan Temsilcisi Doçent Dr. Aybek Veysaloglu Kopadze ile bir araya da geldi.

Karshi şehri Belediye Başkanı Normumin Kholboev ile birlikte kardeşlik protokolüne imza atan Başkan Ali Kılıç;  dostluğun dahada geliştirileceğine işaret ederek“ Maltepe’den elimizin uzandığı her yere dostluk ve kardeşlik köprüleri örmeye devam edeceğiz. Maltepemize ve Özbekistan halkına hayırlı olsun.” Dedi.

Bu ziyaret;  belediye başkanı olmadan önce siyasi hayatını uzun süre  Almanya’da sürdüren Başkan Kılıç’ın belediye başkanı olmasından sonra yüzünü Şark’ a da döndüğü şeklinde yorumlandı.

Anahtar Kelimeler:
Ali Kılıç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.