banner460
banner128

Bozkurt’tan Londra’da Özaydın’a ziyaret

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Londra’da geçtiğimiz Perşembe günü yapılan yerel seçimlerde yeniden seçilen Enfield Belediye Başkanı Sabri Özaydın’ı ziyaret etti. Özaydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Kemal Deniz bozkurt’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendisine teşekkür etti. Ziyarette iki başkan karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken, Başkan Bozkurt'un başta Sabri Özaydın olmak üzere Enfield bölgesinde Türkiye ve Kıbrıs kökenli adayların seçilmelerinden dolayı memnuniyetini ifade etti ve başarılar dilediği öğrenildi. 

63 üyeden 19’ü Türkiye ve Kıbrıs kökenli

Geçtiğimiz Perşembe günü yapılan yerel seçimlerde; Londra’nın nüfus olarak en büyük ilçesi olan Enfield’te işçi Partisi çoğunluğu sağlarken, bu partiden İki yıldır Enfield Belediye Başkanlığı’nı yürüten Sabri Özaydın, yeniden Belediye Meclisi’ne girdi.  Meclisin 63 üyesinden 19’ü ise Türkiye ve Kıbrıs kökenli Türk isimlerden oluşuyor.

Enfield Belediye Meclisi’’ne giren 19 Türkiye ve Kıbrıs kökenli Türk aday şu isimlerden oluşuyor: Sabri Özaydın, Hivran Dalkaya, Ahmet Hasan, Av. Bektaş Özer, Av. Mahmut Aksanoğlu, Ayten Güzel, Av. Susan Erbil, Mustafa Çetinkaya, Nesil Çalışkan, Alev Cazimoğlu, Suna Hurman, Sabri Özaydın, Eylem Yürük, Sinan Boztaş, Güney Doğan, Elif Erbil, Güneş Akbulut, Ergin Erbil, Esin Güneş ve Ahmet Öykener.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.