banner460
banner128

Barış Pınarı barışa vesile olacak

KKTC'li 18 belediye başkanı, "kardeş şehir" çalışmaları kapsamında Avcılar Belediyesini ziyaret etti.

‘Kardeş Şehir’ kapsamında Avcılar Belediyesi’ni  ziyaret eden KKTC Belediyeler Birliği Başkan Mahmut  Özçınar ve Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli,  ‘Barış Pınarı harekatının bölgeye barış getireceğini’ belirterek askerlerimize başarılar dilediler.

KKTC'li 18 belediye başkanı, "kardeş şehir" çalışmaları kapsamında Avcılar Belediyesini ziyaret etti. Ziyarette Başkanlara ‘Barış Pınarı Hareketi’ ile ilgili görüşleri de soruldu.

Özçınar: Barış Pınarı barış getirecek

KKTC Belediyeler Birilği ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Barış Pınarı Harekatı'nın sonuçta barışın gelmesine katkı sunacağını söyledi.  Özçınar,  "Burada yaşayan ve şu anda göçmen olarak Türkiye'de bulunan kardeşlerimizin de güvenli bölge içerisinde yer bulmasının beklentimiz olduğunu belirtmek istiyorum, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. " dedi.

Kardeşliğimizden kimsenin tereddüdü olmasın

Avcılar Belediye  Başkanı Turan Hançerli de,  KKTC ve Türkiye’nin kardeşliği-dostluğu konusunda tereddütleri olanların tereddüdlerini sorgulamalarını isteyerek,  “Biz kardeşiz, yan yanayız ve ilelebet de yan yana kalacağız." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.