banner460
banner128

Alevi Federasyonu’ndan Avustralya’ya  yardım çağrısı

Avustralya Alevi Federasyonu, Avustralya’yı  baştan aşağı kuşatan yangınlara karşı yardım kampanyasına katılım daveti yaptı.

Avustralya Alevi Federasyonu sosyal medya hesabından da paylaşılan açıklamada şu görüşlere yer verildi

 ‘‘Değerli toplum bireylerimiz; Avustralya’nın neredeyse tüm eyaletlerinde çıkan orman yangınların da yitirdiğimiz itfaiye erleri ve gönüllü kurtama ekibinde olan canları saygıyla anıyoruz. Bu korkunç doğa felaketinin yayılmasını engellemek için canını ortaya koyan itfaiye erleri ve gönüllülerin, başta aileleri olmak üzere tüm sevenlerinin başı sağ olsun, hepimizin başı sağ olsun!

Yok olan ormanları, 500 milyon civarında can veren hayvanları, evlerini, anılarını yitirenleri kısacası toplum olarak yaşadığımız bu zor günlerin acısını paylaşıyor, yitirdiğimiz canları tekrar saygıyla anıyoruz.

Avustralyalı Aleviler olarak böylesi büyük bir oranda ilk defa yaşanan doğa felaketi karşısında üzüntü duyduğumuzu, felsefemiz gereği doğanın yaratan, var eden ve korunması gerektiği bilinci ile; Avusturyalı diğer topumlarla birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek bu zor günleri aşacağımıza inanıyoruz.

Ve bununla birlikte Federal hükümete küresel ısınma ve çevre ile ilgili acil, çözüme yönelik politika üretmeleri için çağrıda bulunurken bir Avustralyalı olarak üzerimize düşen görev ne ise sorumluluk alacağımızı belirtir, bu anlamda yürütülen bağış kampanyalarına tüm toplum bireylerimizin katılmasını önemle teşvik ederiz.

Şu aşamada ihtiyaçtan fazla yiyecek, içecek ve kıyafet yardımı yapıldığı için bağışların para yardımı olarak yapılmasını öneriyoruz. İlerleyen günlerde ihtiyaç oranında talep edilen yardım biçimlerini sizlere bildireceğiz.

Bağışlarınızı aşağıdaki linkten bireysel olarak yapabilirsiniz ve vergi ödemesini de geri alabilirsiniz.

https://lnkd.in/gJNW3zR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.