banner460
banner128

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu bugün sabah Silivri’yi ziyaret ederek bir grup hanımla kahvaltıda buluştu.

Ziyarete; Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ‘ın eşi Ezgi Yılmaz,  Silivri Belediyesi MHP’li Meclis Üyesi Sultan Aşkın, MHP Kadın Kolları Başkanı Sema Arcan, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Emre Kılıç Sarısaltıkoğlu, Kadın Üreticileri Kooperatifi  Başkanı Fikret Gökçen ve bir grup bayan katıldı.

Kahvaltıyla ilgil fotoğrafların ve bilginin kamuoyuna yansımasıyla birlikte Silivri karıştı.. 

-Belediye başkanın eşi, , Belediye Başkan Yardımcısı, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı ve MHP’li Belediye Meclis Üyesi yemekte..  Görüntü ile birlikte yaptığım ilk yorum şu oldu.  Hatta ilgili haberi hazırlarken başlığım bile aynı şekildeydi.

-Dilek İmamoğlu’nu CHP’lilerden kaçırdılar..

Araştırmalar sonucunda organizasyonu yaptığı öne sürülen Kadın Üreticileri Kooperatifi’nin Başkanı Fikret Gökçen’e ulaşıp sordum.

‘Neden CHP’liler yok?"  

Yanıt:   ‘Bizim eksikliğimiz özür diliyorum’

-Eksikliği kabul edip özür dilemek büyük erdem.  Ancak olay Özür ile bitmiyor..

Neden;

-Sayın Ekrem İmamoğlu’nun eşleri Dilek İmamoğlu böyle bir toplantıya giderken apar toparmı gidiyor?

- Sayın Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın eşi Ezgi Yılmaz’ın, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu’nu ağırlamasında hiç bir sorun yok. Devette Belediye Başkan Yardımcısı Emre Kılıç Sarısaltıkoğlu’nun bulunmasında da sorun yok.. Sorun MHP’li Meclis Üyesi Sultan Aşkın ve MHP ilçe Kadın Kolları Başkanı Sema Arcan’ı davet eden akıl; CHP’li Meclis Üyesi ve CHP Kadın Kolları Başkanı,  AK Parti Kadın Kolları Başkanı  ile İYİ  Parti Kadın Kolları başkanını davet etmeyi neden akıl edemiyor?

Ortaya çıkan durum CHP, AK Parti  ve İyi Partilliler açısından ‘Özür’ ile geçiştirilebilecek gibi değil.

...............

Biraz araştırdık.. Silivri’de Kadın Üreticileri Kooperatifi diye bir kurumu pek tanıyan yok. Kooperatif Başkanı Sayın Fikret Gökçen’i de ...

Anlaşılan o ki;  Sayın  Dilek İmamoğlu MHP’li Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın eşi Ezgi Yılmaz ile bir araya gelmek istiyor.. Kadın Üreticileri Kooperatifi de buna aracılık ediyor. Ezgi Yılmaz hanımefendiye davet iletiliyor. .

Ezgi Yılmaz hanıfmendiye davet nasıl ulaşmıştır? Hiç kuşkusuz Belediye vasıtasıyla. Programdan belediye yetkilileri haberdar.. Akşamdan ya da bir kaç gün önceden program yapılıyor.  Eh Ezgi Yılmaz hanım yalnız olmasın diye yanına Beleiye Başkan Yardımcısı Emre Kılıç Sarısaltıkoğlu da ekleniyor. Yetmiyor MHP’li Meclis Üyesi Sultan Aşkın ve MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Arcan da ekleniyor..

Peki   Sema Arcan ve Sultan Aşkın hanımefendiyi  programa davet eden Kadın Üreticileri Kooperatifi mi?

Bu soruya sizin yanıtınız ne ?

Bize göre Kadın Üreticileri Kooperatifi değil. Her ne kadar özür dilese de Fikret Gökçen hanımefendi, böyle de önemli ve dikkat çeken ayrıntı var..

Evet ;

-MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı  Sema Arcan’ı programa davet eden akıl,  neden CHP , AK Parti ve İyi Parti  İlçe Kadın Kolları Başkanlarını davet etmemiştir..?

-MHP’li Belediye Meclis Üyesi Sultan Aşkın’ı programa davet eden akıl, neden; AK Partili ya da CHP’li meclis üyelerini davet etmemiştir..?

-Bu akıl kimdir?

Şimdi Silivri Kamooyu bu soruların yanıtını bekliyor.. ?

Ve bir merak konusu daha;

Sayın Dilek İmamoğlu bu fotoğrafa ne diyor?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haberkarşı 4 yıl önce

bağımsız internet gazetesi yayında

https://haberkarsi.wordpress.com/