banner460
banner128

Zordur Türkiyemizde siyaset yapmak fazlasıyla zordur.Ne seçmeni tatmin edebilirsiniz ne de siyasetçileri.. Kimilerinin malları mülkleri dudak uçuklatacak boyutlara ulaşabilir. Ama yine de tatmin olmazlar..

Bir zamanlar “Sayın Davutoğlu’ndan Başbakan olmaz derhal istifa etmeli” mealinde köşe yazmıştım. Bir kaç yıl önce neyse ki muhteremi etik olmayan bir eylemle kapıya koydular.Yani istifa ettirdiler. Sayın Erdoğan’ın bu hamlesi Sayın Davutoğlu’nu çok derinden etkilemiş olmalı ki bekledi ve beklenmeyen bir anda yıllar sonra sahneye çıktı.Bir ithamlarda bulundu ama ne itham ? Ve yargı sustu hakkında işlem bile yapmadılar.Tatmin edici karşı demeçler bile vermediler.Bu Davutoğlu’nun yapmış olduğu itham ve verdiği demeçler fazlasıyla kafa karıştırdı. Bu söylediklerinde haklıysa şimdiye değin neden sustu ? Düşünün ki bu muhterem  siyasetçi yıllarca Sn.Erdoğan’a danışmanlık yaptı.Bakanlık yaptı yetmedi Akp’nin Genelbaşkanlığını yaptı.Sonra da Başbakanlık veya Boş-bakanlık yaptı hepimize..

En sonunda da boş olduğu anlaşılınca kapıya konuldu.İşte güzelim Türkiye’mizde bir klasik siyaset ve siyasetçi versiyonu.Tam bir doktora konusu bu olaylar.Parti kuracakmış ülkemizi tekrar yönetmeye talip. Bence turşu kursa daha doğru olur.Daha fazla detaya girmek okuru sıkmak istemem.Adamın epikrizi az çok anlaşılmıştır.Suriye macerasının baş aktörü.Şehitlerimizin elleri yakasında olmalı bu maceraperest vatandaşın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.