banner460
banner128

Dünya genelinde; seçim meydanlarında bol keseden vaatlerde bulunup,  koltuk ve konfor peşinde olan siyasi kimlikler gördük ve halen görmeye de devam ediyoruz. Onlar b boş vaatleri ile oy avcılığına soyunurken asla Corona diye bir filtre bir sınav bir engeli asla hesaba katmamışlardı

Ama gel zaman git zaman Corona adeta bir trafik memuru gibi onları vurdu çek sağa ehliyet ruhsat der gibi özellikle de ehliyet ve ehil bir lider olup olmadıklarını sorguladı.Yahut yargıladı kimine ‘buyrun geçebilirsiniz hayırlı yolculuklar. Siz ehilsiniz, liyakatınız var ülkenizi ve halkınızı düşünen kollayan koruyan bir lidersiniz durmak yola devam,  yönetmeye devam’ der gibi onlar bu sınavı başarıyla yönettiler. Örnekler vermeme gerek yok bu realiteye hepimiz şahit olduk ve bağımsız tarafsız basından gerek görsel olarak gerekse yazılı basından çok çok net olarak gördük. Almanya,Güney kore , Japonya gibi ülkeler bu sınavı çok başarılı olarak verdiler.

ABD ve İngiltere, Brezilya, İtalya, İspanya ve bu kategoriye dahil edebileceğimiz bir kaç ülke daha var ki hem ehil olmayıp ehliyetsiz ve Coronaya pasif kalarak adeta beyaz bayrak çekip teslim oldular. Yani Corona denilen trafik polisi onları çok ağır bir tarzla cezalandırdı dersem sanırım doğruyu söyleyip tarafsızca net olarak açıklamış oluyorum. Bay Trump denilen diktatör ve kaypak adam en çok ağır yara alan siyasi kimlik oldu.Korkudan ve yalandan kiliseye sığındı eline incil alarak adeta inanmadığı Allaha yalandan sığınmaya çalıştı. Zira gerektiği gibi inansaydı Amerikanın işçi sınıfını yani en alt tabakadakileri her anlamda korur kollardı.Özellikle de sağlık sigortası olmayanları. Ancak yaklaşan Kasım seçimlerini kazanma ve tekrar o konforlu yaşamına veya sihirli koltuktan düşmemek için her tür cambazlığı yaptı.Fakat bizim trafik polisi denilen Corona yemedi yutmadı çek sağa dercesine onu durdurdu ve in aşağı yola devam edemezsin atmosferi hakim gibi görünüyor.Bu konuda bu kategoriye giren daha başka siyasiler de var kuşkusuz. Dünya gelişen bu teknoloji sayesinde herkes her liderin sicilini görmüş oldu. Herkes bu küçük köy konumunda olan gezegenimizin ne halde olduğunu çok net olarak gördü.Görmeye de devam ediyor.O tür siyasilerin karneleri zayıflarla doldu taşıyor bunların tümü Corona yolcusu olacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.