banner460
banner128

Ecevit'e iftira atan Ömer Zülfü Livaneli'nin rahmetli kız kardeşi Seyhan Livaneli Ecevit Hükümeti döneminde Kültür Bakanlığı Halk Kültürü Araştırmaları Genel Müdürü idi... 
AKP işbaşı yapınca görevden alındı. 
Buna karşın Zülfü Bey, Ecevit'e iftira atmakta bir sakınca görmüyor.
Yazık!.. Çok yazık!..
*
Ecevit'in geçmişte Fethullah cemaati ile ilişkisi, İNANÇLARA SAYGILI LAİKLİK İLKESİ gereği mütedeyyin çevrelerle solu buluşturmayı amaçlıyordu.
İlişki de cemaatin yurtdışındaki okullarıyla sınırlıydı. 
Ecevit, Avustralya'da trafik kazasında hayatını kaybeden bir cemaat liderinin de vasiyet ettiği yere gömülmesi için Bakanlar Kurulu kararı çıkarttırmıştı.
*
Zülfü Bey gibilerinin anlama yetisi, bu tür işlere yetmiyor diyeceğim ama... Yanlış anımsamıyorsam, Zülfü Bey de o yıllarda FETÖ'cü Zaman gazetesine yaptığı açıklamada, sanki ilk kez kendisi söylüyormuş gibi  "solu dindarlara buluşturmak"tan söz ediyordu. Şimdi ise Ecevit'i suçluyor. Yazıklar olsun!
*
Ömer Zülfü Bey, Bank Asya'yı açanları da unutuyor!
Sen müzisyen misin, müzevir misin, nesin kardeşim? Diyelim ki, dediklerin doğru... Değil de... E peki, sen bu bilgileri nereden aldın? İstihbaratçı mısın be kardeşim. 
Ecevit'in birinci derece yakınında görev yaptım; ben o zaman bir tek FETÖ'cü görmedim... Sen nasıl biliyorsun? Biliyorum, bir b.k bilmiyorsun ama eskidikçe gündemde kalmaya çalışıyorsun!
*
Senin haberin var mı bilmiyorum: 
Yurtdışındayken seninle ilgili bir haberi dönemin genç halk bilimcisi olarak Yeni Ortam gazetesinde yayımlatan da bendim Ömer Zülfü Bey... Rahmetli Onat Kutlar ağabey vermişti... Değmezmişsin! 
Hadi, başka kapıya!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.