banner460
banner128

Kişilikli ve tarafsız hatta onurlu olan basın mensupları gereğinde kalemlerini kırarlar ama asla asl kiralamazlar,satmazlar.Hatta karşılarına kral dikilse biat dsip el pençe durmazlar.Acizane ben köşeme bu ilkeyi hep taşımışımdır ve asla biat eden biri değilimdir.Güçlülerin yanında yer almam almadım da.

Şimdi esas konumuza dönelim ABD seçimlerine odaklanan medyamızın bir kısmı,inanın kendi seçimlerimizde bunca zaman ayırmadı ve taraf tutmadı.Yandaş medya Trump’a öylesine bir odaklandı ki anlatamam.Neredeyse burayı Amerika ve kendimi Amerikalı görür gibi oldum.Onlarca akademisyen ve aydın görünenler günlerce Bay Trump’ı anlattılar,övdüler kazanması için ; adeta yağmur duasına çıkar gibi bir toplu dua etmedikleri kaldı. Adam İslamın kutsallarından en önemli değerlerinden biri olan Kudüs'teki mescid-i Aksayı adeta tepsi üstünde Netenyahu’ya el-ikram etti başkent ilan etme mevzuunda.

Ama bizim bazı dindar kesimler, adamı bir sahiplendiler bir sahiplendiler ki akıllara ziyan.Davranış bozukluğu sergileyen bu kimliksiz,kişiliksiz tüccar,emlakçı diktatör’ün ülkemize ve AKP iktidarına o skandal mektupla neler yazdığını? Unutmadık unutulacak gibi de değil.Özellikle de Erdoğan’ın ve ailesinin mal varlığını açıklarım ekonomizini batırırım şantajı unutulacak cinsten mi ?Buna rağmen Bay Trump’ı desteklemelerine bilmem ki ne demeli ?

Buna en güzel tarzda yanıtı Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu verdi. Ben olsam bana o mektubu veren yetkiliyi bile derhal görevden alırdım demesi mektubun içeriğini yeterince aydınlatmış olmuyor mu ?

Bu dolar milyarderi Bay Trump m bilmeli ki , bu seçimi kaybetmekle doların herşey olmadığını bir kez daha belgesel ve bilimsel olarak netleşti.Şimdi bu dönekler yeni başkan Joe Biden’e de dönerler mi ? Dönerlerse Bıden’ci olurlarsa inanın hiç şaşırmam.Ufak ufak emareleri göreceksiniz yakın bir gelecekte.

Bay Trump yaptıklarını ve yapması gerekip de yapmadıklarının bedelini ödedi ödemeye de devam edecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.