Durum Gazetesi

Akgün ve İmamoğlu'ndan Van kedisine ilgi

YAŞAM

CHP'nin Van buluşmasına katılanlar İlin meşhur markalarından Van Kedisine de ilgi göstermeden geri kalmadılar.

CHP’nin hafta sonu Van’da yaptığı belediye başkanları buluşmasına katılan başkanlar; il merkezi ve ilçelerde halkla, esnafla bir araya gelip sorunları dinlerken, ilin en önemli markalarından biri olan Van Kedisi de ihmal edilmedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu ve hayvansever olarak bilinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün sosyal medya hesaplarında; Van kedisiyle ilgili fotoğraflı yorumlar paylaştılar.

Başkan Akgün Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, beraberinde Kadın Kolları MYK Üyesi Fevziye Pehlivan, CHP Büyükçekmece Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ahmet Şahin, Belediye Meclis Üyeleri; Kerim Menteşeoğlu ve Rıza Can Özdemir ile birlikte Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’ni ziyaret ederek burada Van Kedilerine yönelik çalışmaları inceledi. Başkan Akgün, ziyaret ilgili yaptığı paylaşımında; “Van'da gerçekleştirdiğimiz çalıştayımız sonrasında, Kadın Kolları MYK Üyemiz Fevziye Pehlivan ve Meclis Üyelerimizle birlikte Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nin Van kedilerini koruma çalışmalarını inceleme fırsatı bulduk. Bu konuda görev alan yetkilileri tebrik ve takdir ediyorum.” Dedi.

Dilek Kaya İmamoğlu Van Kedi Evi’nde

Van Kedi Evi’ni ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu paylaşımında şu görüşleri paylaştı:

Tüm canlılar dünyamızın vazgeçilmezi… Ünü dünyaya yayılmış olan Van kedisinin neslinin korunmasına yönelik yapılan çalışmaları yakından görmek için Van Kedi Evi'ni ziyaret ettik, minik dostlarımızla vakit geçirdik. Canlıları korumak için çalışan herkesin emekleri çok kıymetli.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.