Durum Gazetesi

On başkan Halk TV'de depremi konuşacak

TÜRKİYE

İzmir depreminin ardından Halk TV'de büyük buluşma. 99 depreminin üzerinden 21 yıl geçti. İstanbul depremi için neler yapıldı? İstanbul’daki on belediye başkanı ve Bilim Adamı Prof.Dr. Naci Görür, Halk TV’de Şirin Payzın’ın hazırladığı programda bir araya geliyor.

İzmir depreminin ardından Halk Tv'de büyük buluşma. 99 depreminin üzerinden 21 yıl geçti. İstanbul depremi için neler yapıldı? İstanbul’daki on belediye başkanı ve Bilim Adamı Prof.Dr. Naci Görür, Halk TV’de Şirin Payzın’ın hazırlıadığı programda bir araya geliyor.

11 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’da başlayacak programa; Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ile Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık katılacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.