Durum Gazetesi

Silivri’den İmamoğlu’na tebrikler...

İSTANBUL

Silivri Belediye Meclisi Temmuz toplantısında Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP ve CHP Grupları,  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu tebrik ederken kendisine başarılar dilediler.

Silivri Belediye Meclisi Temmuz toplantısında Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP ve CHP Grupları, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu tebrik ederken kendisine başarılar dilediler.

Yılmaz: Uyumlu şekilde çalışacağız

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptığı konuşmada; “Silivri Belediye Başkanıolara kendisini tebrik ediyor, meşakkatli görevinde başarılar diliyor , uyumlu bir şekilde çalışacıağımızı, İBB hizmetlerinden Silivri’nin de hak ettiğini alarak çalışmalarımızın uyumlu bir şekilde devam edeceğini umut ettiğimi belirtiyor; demokrasimize, İstanbul’umuza , Türkiye’mize hayırlı olsun diyorum. “ dedi.

MHP Grubu: Hayırlı olsun

MHP Grubu adına söz alan Meclis Üyesi Filiz Güler, “ Sonucun İstanbul halkına hayırlı olmasını istiyoruz. Umuyoruz ki güzel işler yapılır İstanbul ve İstanbullular için. Biz Silivri ve İstanbul’ ahizmet için burdayız. Olumlu hizmetlerde yanlarına olacağız ve takipçileri olacağız’ dedi.

CHP Grubu: Kazanan 16 milyon İstanbullu oldu

CHP Grubu adına açıklamaya okuyan Süheyl Kırkıcı ise özetle şunları söyledi;

“31 Mart yerel seçimlerinde vatandaşlar büyük bir olgunlukla yerel yöneticilerini seçmişlerdir. İBB’de Sayın Ekrem İmamoğlu seçilmiştir. Sayın İmamoğlu, mazbatısını alarak 18 gün başkanlık yapmış, önemli kararları uygulamaya koymuştur. YSK antidemokratik bir kararla mazbatasını almıştır. 23 Haziran’da vatandaşlar buna büyük tepki göstermiş ve büyük bir farkla İmamoğlu’nu yeniden başkan seçmiştir.

23 Haziran sandığın ve demokrasinin zaferi olmuştur. Kazanan 16 milyon İstanbullu vatandaşımız olmuştur. Sayınİmamoğlu hiç bir ayrım gözetmeden İstanbul’a hizmet için görevinin başındadır. Bizler de sayın İmamoğlu’nun yanında olacağımızı beyan ediyoruz.” Dedi.

Silivri Belediyesi daha sonra gündemdeki konuları görüşmeye başladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.