Durum Gazetesi

İBB’de peş peşe istifalar

İSTANBUL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı sosyal medya hesabından yaptığı son dakika açıklamasında görevinden istifa ettiğini duyurdu.

İBB’de peş peşe istifalar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı sosyal medya hesabından yaptığı son dakika açıklamasında görevinden istifa ettiğini duyurdu. Ayrıca Hayri Baraçlı haricinde Genel Sekreter Yardımcıları Muzaffer Hacımustafaoğlu, Mevlüt Bulut, Süleyman Karalı, Nihat Macit, Çağatay Kalkancı, Eyyüp Karahan, Adil Kara İsmailoğlu da istifa eden isimler arasında yer aldı.

Baraçlı, istifalarla ilgili yaptığı paylaşımda şu görüşlere yer verdi: “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine bağlı yöneticiler olarak; demokrasiye olan inancımız, misyonumuza, kendimize ve İstanbul'a olan saygımız nedeniyle yeni yönetimin kendi ekibiyle çalışmasının önünü açmak için büyük bir gayretle yürüttüğümüz görevlerimizi kendi isteğimizle bırakıyoruz.
Bu kararımızı Başkanlığa iletirken, aynı zamanda siz saygıdeğer İstanbullularla paylaşmayı da bir görev olarak görüyoruz.

İstanbul'a hizmet etmek için görev alan ve alacak olan herkese başarılar diliyoruz. İstenildiğinde İstanbul'a hizmet tecrübelerimizi yeni yönetim ve ekibi ile her an paylaşmaya hazır olduğumuzun da özellikle bilinmesini isteriz.

Bugüne kadar icra ettiğimiz görevlerde bize güvenen Sayın Cumhurbaşkanımıza, devlet ricalindeki tüm büyüklerimize ve belediye başkanlarımıza, birlikte İstanbul'a hizmet etmekten gurur duyduğumuz 84 bin'e yakın çalışma arkadaşlarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ederiz.

Aziz İstanbullulara saygılarımızla arz ederiz."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.