banner460
banner128

Günaydın dostlar. izninizle hemen konuya girelim. 

Özellikle şu malum medya ve de sosyal medya trolleri var ya!

Hani şu yemeyip içmeyip, ‘AK Parti’nin müsrifliğine’ ilişkin haberler paylaşıp, yorum yapanlar.

Geçen gün sabah yaşadıklarımızı yaşasalardı, Ak Parti’nin müsrifliğine ilişkin bütün eleştirilerini ve paylaştıkları haberleri geri alırlardı...

Yok kardeşim ne müsrifliği. Adamlar tutumluktan öte cimri desek yeridir.

**

Akşam AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’ndan aradılar. ‘Yarım Maliye Bakan Yardımcımız Nurettin Nebati bey, milletvekillerimiz il yöneticilerimiz işadamlarıyla bir araya gelecek. Sabah 09.30’da koktely, ardından toplantı.  Ancak toplantı basına kapalı olacak

Seçimden bu yana ilk defa bir AK Parti Teşkilatının sesini duyduk. Bu nedenle arayana, ‘Ya siz öldünüz mü, kaldınız mı? Canlımısınız nesiniz? Merak etmeye başlamıştık. Tamam yarın geliyoruz”

Tamam geliyoruz da. Sabah 09,30.  Ve kokteyl.

Arkadaş 09.30 da bizim bildiğimiz kahvaltı olur. Kokteyl de neyin nesi.?

**

Neyse gittik.

Açık alan ve malum yüksek masalar. Ayakta çevresine toplanabiliyorsunuz. Sekiz on kişi. Bir iki tabak var. İçinde kurabiye gibi bir şey. Sekiz kişi toplandıysa 4 kurabiye işte. Böl böl ye.

İçecek bir çay ya da kahve alalım dedik. O da yok. Suyu unutmamışlar Allah’tan.

Ortada kokteyle benzer bir durum da yok yani. Araki bulasın bildiğimiz kokteylleri. Ak Parti döneminde kokteyler bile çağ atlamış.

Sonra kendi kendime;

-“Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin bey, şimdi gelip bizlere İBAN numarası falan vermesin. Bir kenardan tüysem mi acaba.?” Diye düşünmedim değil.

Bir de gelen gidenler arasında ‘Günaydın’ diyenler olmuyor mu? Ya arkadaşlar bunlar Ali Erbaş hocamızın söylediklerinden de bi haberler (!)

**

Neyse izim gazeteci cephesinde bir sıkıntı.

-Ne demek basına kapalı. Biz şimdi buraya fotoğraf mı çekmeye geldik. Hiç bir şey soramayacakmıyız?

İlçe Başkanı Sayın Mutlu Bozoğlu’na durum iletilmiş olmalı ki, yanımıza geldi. Durumu izah etti.  Bakan Yardımcısı Sayın Nurettin Nebati  bey gecikiyormuş biraz. İl Başkan Yardımcısı Sayın Gıyasettin Gergin’i yanımıza getirdi. Bizde ne var ne yok sormaya başladık.

-"Seçim mi var?"  Diye sorduk.

Her an seçim olacakmış gibi çalışıyorlarmış her zaman. Ama seçim zamanında olacakmış.

-Şu İBB’de yerel basına destek için bir önergeniz oldu, Ak Partili belediyelerde de bu önerge gündeme gelecek mi? Bir de hükümetiniz belediyelere gazetelerin abonelikleri iptal ettirdi ne düşünüyorsunuz?

-Gıyaseddin bey hakikaten gayet; kibar, nezeket ve hoşgörülü.  Her soruyu istediğiniz gibi sorabilirsiniz. Sıkıntı yok. Yılların siyaset deneyimi var üzerinde belli. Sorulardan sıyırmasına on üzerinden on puan.  İşte bu soruya verdiği yanıt da bunu gösteriyor.

-Gelişmelerden bilgisi yokmuş. Bunu  yerel sorunlardan sorumlu il başkan yardımcısına soracakmış.

**

Sonra Maliye Bakan Yardımcısı Sayın Nurettin Nebati  geldi.

Toplantıya tam 45 dakika geç kalmıştı . O kadar işadamı, sanayici bekleyip durmuştu. Hiç soru almadan çok geciktiğini belirterek toplantı salonuna geçti.

Bizlerde İl Başkan Yardımcısı Gayaseddin bey’den aldığımız doyurucu yanıtlarla döndük.

Sonuç itibariyle beni ikna ettiler. Gelecek şeçimde oyum tartışmasız Ak Parti’ye. Ülkeyi şu son yirmi yılda girdiği çıkmazlardan çıkarsa çıkarsa ancak  Ak Parti çıkarır!

*

Tabi insan merak ediyor şimdi.

Ak Partililer sanayicilerle yaptıkları böylesi ekonomi içerikli toplantıyı asgari ücretliler ile yapar mı?

Emekliler ile yapar mı? Aylardır işsiz güçsüz evinde bekleyen üniversite mezunları ile ya da diğer işsizler ile yapar mı?

Bilmem ki yaparlar mı acaba?

*

Bu arada Silivri kamuoyunda son günlerde paylaşılan bir durumu da aydınlatalım biraz. Önümüzdeki yerel seçimlerde Milletvekili Sayın Tülay Kaynarca ,  Silivri'den Ak Parti Belediye Başkan adayı olmayacak.  Birinci ele en yakın kaynaktan alınan bilgidir.

Yayabilirsiniz. 

Hepinize güzel, mutlu bir hafta diliyorum. Sağlıklı günler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.